tiistai 26. helmikuuta 2013

Arvosteluja

ARVOSTELU: Siisti ja miellyttävä ulkoasu tekee hyvän alkuvaikutelman. Vähän erilainen banneri, yksinkertainen, mutta samalla kaunis. Blogilla on vasta 10 tekstiä ja tahti on ollut ainakin tähän asti sopiivan aktiivinen. Jokaisessa postauksessa isoja, laadukkaita kuvia. Fontti on selkeä ja helppolukuinen, joitakin sanoja korostettu kivasti paksummalla fontilla. Kirjoitusvirheitä en juurikaan löytänyt ja muutenkin bloggaajalla tosi sujuva ja miellyttävä kirjoitustyyli. Kirjoittajasta itsestään löytyy sopivan kattava esittely omalta sivultaan. .
______________________________________________

ARVOSTELU: Joko en ymmärrä tyylikkäästä, tai sitten oon tyhmä kun rakastuin blogin banneriin ihan täysin! Upea! Pohjaan banneri sopi kuin nappi silmään, tosi kiva kokonaisuus. Postaustahti vähän vaihtelee, nyt helmikuussa ollut aktiivisempaa mutta postausten määrä kuukausittain 1-12, mikä ei välttämättä ole huono asia, koska postauksiin kertyy enemmän asiaa, eikä silti liikaa. Tekstit rentouttavaa luettavaa, mukava kirjoitustyyli. Osa postauksista ehkä vähän turhan pitkiä, joten sopii niille jotka tykkäävät pidemmistä postauksista. Hyvät esittelysivut kirjoittajalle ja parille hevoselle. Tekstikenttä voisi olla vähän leveämpi ja näin myös kuvat isompia. Hyvä blogi! 9.
______________________________________________

ARVOSTELU: Yksinkertainen ja kiva ulkoasu. Banneri voisi olla ehkä vähän matalampi, mutta muuten kokonaisuudessaan onnistunut blogi ulkoasun kannalta. Hyvät esittelysivut sekä kirjoittajasta että hevosesta, kirjoittajan esittelystä löytyy myöskin ratsastushistoria sopivasti tiivistettynä. Postauksia tulee 1-2 kertaa viikossa ja niissä on sopivasti sisältöä. Fontti selkeä. Bloggaajan kirjoitustyyli on hyvä, eikä virheitä löydy teksteistä nimeksikään. Kuvia on melko vähän postausta kohden ja ne voisivat olla isoja, laadultaan kuitenkin hyviä. 9-.
______________________________________________


ARVOSTELU: Pakko sanoa taas heti alkuun että wou mikä banneri! Blogin pohja sopii hyvin banneriin, joten kokonaisuus tosi kiva ja kaunis. Postaus tahti sopivan aktiivinen, uusia tekstejä tulee noin kahden tai kolmen päivän välein. Kirjoituksissa sopivasti sisältöä, teksti on hyvää ja miellyttävää luettavaa. Fontti helppolukuista ja sopivan kokoista, kuvat puolestaan isoja ja hyvälaatuisia. Esittelysivut löytyy, joissa hevosista sopivasti tietoa ja ratsastajasta jonkin verran. Kokonaisuudessaan kiva blogi! 9-.
______________________________________________


ARVOSTELU: Blogin ulkoasu ihan kiva, vähän turhan paljon eri värejä. Bannerissa hyvä idea, toteutus vaatii vielä pientä hiomista. Oikeinkirjoituksen kanssa vähän tarkkaavaisuutta, kannattaa kiinnittää huomiota ettei teksti mene liikaa puhekielen puolelle - sitä on vaikea lukea. Bloggaajan tapa kertoa asioita on kuitenkin hyvä. Uusia postauksia tulee noin kerran viikossa ja sisältöä postauksissa on hyvin. Fontti itsessään on hyvä, koko voisi olla vähän suurempi ja kaikkea ei kannata kursivoida. Pienellä hiomisella ja tarkkaavaisuudella tästä tulisi tosi mukava blogi! 7+.
______________________________________________



ARVOSTELU: Ihan kiva banneri ja tyylikäs pohja, mutta yhdessä värit vähän riitelee, mikä saa blogin ulkoasusta sekavan. Uusia postauksia tulee sopivan usein, noin kahden tai kolmen päivän välein. Postauksissa on sopivasti sisältöä, teksti on helppolukuista ja selkeää, hymiöitä voisit vähän vähentää. Postauksissa pääsääntöisesti paljon kuvia, jotka hyvälaatuisia. Kuvien koko voisi kuitenkin olla isompi ja tekstikenttä samasta syystä hieman leveämpi. Kiva blogi! 8-.

3 kommenttia:

  1. kiitos arvostelusta! :) muuten tossa on mun blogin osoite väärin (juliaaaw.blogspot.fi) mutta eikai se mitään :D

    VastaaPoista
  2. kiitos hirmusti:) Ja tällä hetkellä en voi blogia leventää, kun muuten bannerille käy hassusti ja haluun sen kuitenkin vielä pitää :D Mutta otampas sun neuvosta vaarin ja ulkoasua seuraavan kerran muokatessani yritän saada leveämmäksi:)

    VastaaPoista
  3. Kolmen viimeisen blogin linkitykset vie eri blogiin kuin mistä bannerit on.

    VastaaPoista